Afbeelding
www.pixabay.com

Cothense Beachweken bij HV Fortissimo

8 april 2021 om 06:09 Volleybal

COTHEN Dit jaar worden voor het eerst in lange tijd de buitenvelden van HV Fortissimo weer vol gelegd met zand van half mei tot en met augustus. Het doel van de Cothense Beachweken is om jong en oud op een andere manier dan het gebruikelijke te laten sporten. Het belangrijkste is misschien nog wel om iedereen in gezellige sferen bij elkaar te brengen, voor zover de maatregelen dit toelaten.

Naast de verschillende activiteiten die Fortissimo organiseert, kunnen andere verenigingen, clubs, buurtsportcoaches en scholen ook verschillende beach-activiteiten organiseren op deze velden. Hierbij kan gedacht worden aan verschillende activiteiten, trainen en het organiseren van toernooien voor jouw vereniging.

Uiteraard kunnen er alleen activiteiten worden georganiseerd die passen binnen de op dat moment geldende coronamaatregelen.

Heb je interesse om activiteiten te organiseren op de beachvelden? Neem dan contact op met de organisatie door een mail te sturen naar: decothensebeachweken@hotmail.com of neem een kijkje op de website https://hvfortissimo.nl/de-cothense-beachweken/

advertentie
advertentie