Daily Fit Open toernooi
Daily Fit Open toernooi TV Uitwijk

Open toernooi bij TV Uitwijk van start

Tennis

WIJK BIJ DUURSTEDE Afgelopen maandag is het Daily Fit Open Toernooi bij Tennisvereniging Uitwijk weer van start gegaan en dit keer staat het toernooi helemaal in het teken van camping life! Na twee jaar afwezigheid door corona haalt de toernooicommissie alles uit de kast om er weer een geslaagde editie van te maken. „Het toernooi is prima bezet met veel eigen clubleden, maar ook spelers uit de regio Utrecht komen naar Wijk bij Duurstede om een paar mooie tenniswedstrijden te spelen,” aldus Onno Snapper, hoofd Open Toernooi Commissie. 

Het Open Toernooi wordt gespeeld op alle niveaus, dus niet alleen ervaren maar ook beginnende spelers hebben zich ingeschreven. TV Uitwijk heeft de laatste tijd veel nieuwe leden verwelkomd en van deze groep doen ook velen mee. 

Als de weersverwachting uitkomt, wordt het heerlijk genieten op het terras bij het clubhuis onder het genot van een drankje en een hapje. Iedereen is welkom om bij het tennissen te komen kijken. Vanaf maandag 29 augustus wordt er elke avond vanaf 18.30 uur gestart met de wedstrijden. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen bij TV Uitwijk? Kijk dan op de website www.tvuitwijk.nl of volg TV Uitwijk op Instagram (tvuitwijk) of Facebook (@tennisvereniging.uitwijk). 

advertentie
advertentie