Padelbanen bij TV Uitwijk
Padelbanen bij TV Uitwijk TV Uitwijk

Groen licht voor aanleg drie padelbanen bij TV Uitwijk

19 april 2022 om 11:49 Tennis

WIJK BIJ DUURSTEDE Tennisvereniging TV Uitwijk krijgt dit jaar drie padelbanen. De leden van de vereniging stemden onlangs tijdens de algemene ledenvergadering in met de aanleg van de nieuwe sportvoorziening op het sportpark. Uitwijk is daarmee de eerste vereniging in de gemeente Wijk bij Duurstede die over padelbanen beschikt.

De tennisvereniging verwacht met de komst van padel een verdere groei van het ledental te kunnen realiseren. ,,Met padel willen we niet alleen nieuwe leden aan ons binden, maar ook onze huidige leden een aantrekkelijke aanvulling op tennis bieden”, zegt voorzitter Loet Skowronek. De tennisvereniging verwacht met de snelgroeiende sport padel vooral de jeugd en jonge mensen te bereiken.

Padel is een combinatie van tennis en squash en wordt twee tegen twee gespeeld in een kooi met een glazen achterwand. Het is makkelijk te leren en daarmee een toegankelijke sport voor alle leeftijden.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Kijk dan op de website www.tvuitwijk.nl of volg TV Uitwijk op Instagram of Facebook.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie