Filmhuis Calypso Triangle of Sadness

22 januari 2023 om 18:49 Lokaal Deel je nieuws

Filmhuis Calypso Triangle of Sadness

Modellen Carl en Yaya worden uitgenodigd voor een luxe cruise met een bont gezelschap aan superrijke passagiers, waaronder een Russische oligarch, Britse wapenhandelaren en een alcoholische, Marx-citerende kapitein. In eerste instantie lijkt alles Instagrambaar maar onderliggende spanningen worden blootgelegd tijdens het kapiteinsdiner, waar iedereen zeeziek wordt. De cruise eindigt in een catastrofale schipbreuk waarna de twee moeten zien te overleven in een nieuwe wereld waarin bestaande hiërarchieën op hun kop zijn gezet.

Dé sensatie van het afgelopen festival van Cannes is een venijnige satire op de superrijken van de Zweedse regisseur Ruben Ösltund (The Square). Vlijmscherp en oneerbiedig worden de 1% en hun uitwassen op de korrel genomen. Een film vol sociaal ongemak en gal die nog lang discussie zal uitlokken. Een film die je gezien moet hebben om te geloven!

Dinsdag 31 januari om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Van Ginkel Muziek, via www.calypsotheater.nl of aan de kassa van het theater (vanaf een uur voor de voorstelling).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie