Trainers Mariëtte en Marga wachten de lopers op
Trainers Mariëtte en Marga wachten de lopers op Ali van Vemde

Fit Runners; hardlopen is voor iedereen

2 november 2022 om 14:38 Atletiek

COTHEN Bij de molen verzamelen de leden van Fit Runners zich deze woensdagavond. Het is een prachtige avond voor eind oktober. Trainers Mariëtte en Marga wachten de lopers op om te gaan beginnen aan de training. Iedere les is er anders. Eens per drie maanden wordt een schema gemaakt, zodat er veel variatie is.

door Ali van Vemde

Zowel beginners als gevorderden zijn welkom bij de hardloopvereniging. „We hebben weer ruimte voor nieuwe leden” vertellen de trainers. „Op dit moment is er één man, dat mogen er best meer worden, maar ook dames zijn erg welkom.” Er wordt rekening gehouden met de wensen van de leden. Of je nu op zoek bent naar een schema voor een hardloopwedstrijd of alleen loopt voor het onderhouden van je conditie. Hiervoor worden individuele loopschema’s gemaakt en deze worden geïntegreerd in de lessen.

Doordat de lessen zo afwisselend zijn, blijft het leuk. Duurloop, versnellingen en zelfs spelvormen of bootcamp komen volop aan bod. Iedere les is opgebouwd uit een warming-up, loopscholing en een kern. Zeker de loopscholing is voor individuele personen erg belangrijk. „Daarom analyseren wij de loophouding om zo tot betere resultaten te komen.”

Wil je kijken of het iets voor je is, volg dan twee gratis proeflessen. Bij aanmelding als lid worden twee maanden gratis les aangeboden. Wil je je aanmelden of meer informatie, neem dan contact op via fitrunnerscothen@gmail.com Iedere woensdagavond wordt er getraind van 19.30 tot 20.45 uur.

advertentie
advertentie