De kampioenen promoveren naar de 4de klasse
De kampioenen promoveren naar de 4de klasse BC Ricochet

Eerste team BC Ricochet kampioen

3 april 2022 om 11:35 Overig

WIJK BIJ DUURSTEDE Het eerste team van BadmintonClub RICOCHET is kampioen geworden in de 5e divisie en promoveert daardoor in september van dit jaar naar de 4e divisie.

Het is extra leuk dat het team kampioen is geworden vooral ook omdat er spelers in speelden die na jaren bij een andere club weer terugkeerden bij BC RICOCHET en in die jaren veel kennis hebben vastgehouden. Zo zie je maar; jong geleerd maar nog steeds niet verleerd. BC Ricochet is als vereniging bijzonder blij dat het gelukt is dat een team kampioen is geworden en hoopt in de toekomst meer mooie resultaten te behalen.

De badmintonvereniging heeft natuurlijk ook plaats voor nieuwe leden, zowel bij de junioren en senioren. Speelmogelijkheden zijn er op woensdagavond van 19.00 tot 22.00 uur en op vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur. Ter kennismaking kan iedereen een paar weken gratis meedoen om de sfeer te proeven en zelf de snelste racketsport ter wereld te proberen.

Voor informatie over BadmintonClub Ricochet kun je mailen naar secretariaat@bc-ricochet.nl of bellen met 0343-571883 of 0343–574236.

Daar hoort taart bij
advertentie
advertentie