Schoolgebouw Revius Wijk
Schoolgebouw Revius Wijk Jessica Beuker

Informatieavond Revius Wijk

28 oktober 2021 om 11:03 Lokaal Deel je nieuws

Op dinsdag 16 november a.s. van 19.00-21.00 uur organiseert Revius Wijk een informatieavond voor ouders van kinderen uit groep 8. Deze avond is bedoeld om ouders goed te informeren over de mogelijkheden die de school hun kind kan bieden op het gebied van voortgezet onderwijs.

De school in het kort

Revius Wijk is een kleine school die voortgezet onderwijs op alle niveaus aanbiedt: vmbo basis/kader, tl, havo en (tweetalig) vwo. De school staat voor veel van de leerlingen dichtbij huis, ook voor leerlingen van de overkant van de Lek is de school meestal het dichtst bij huis.

Opzet van de avond

Na de ontvangst krijgt men gezamenlijk algemene informatie over de school, de overstap en de aanmeldprocedure. Vervolgens kan men een keuze maken uit diverse informatierondes om over een aantal onderwerpen meer te weten te komen:

Revius Wijk, altijd dichtbij. Dicht bij de leerling: hoe zit dat?

Mijn kind heeft extra uitdaging nodig!

Mijn kind heeft extra zorg en ondersteuning nodig!

Hulp bij plannen en huiswerk

Het tutoraat

Rondleiding (de school is opgebouwd in leerhuizen. Elk leerhuis biedt ruimte aan een specifieke opleiding en leerjaar of leerjaren).

Aanmelden

Via de website (www.reviuswijk.nl) kunnen ouders zich voor deze informatieavond aanmelden en een keuze maken uit de informatierondes.

advertentie
advertentie