Afbeelding
Moustiers-Sainte-Marie

Alsnog genieten van Frankrijk?

7 mei 2020 om 14:44 Partnercontent

Frankrijk is nog altijd het meest geliefde vakantieland van Europa en dat is niet zonder reden. Wie op zoek is naar een vakantie die alles in zich heeft om groots te genieten, vindt in Frankrijk de perfecte bestemming. In dit land vindt u alles wat u zich maar kan wensen. Diversiteit aan landschappen, indrukwekkende bergen, meren, bossen, kloven, zon, stranden, een gastronomische keuken en wijngaarden. Iedere regio in Frankrijk kent haar eigen geweldige natuur en door het hele land zijn er prachtige historische bouwwerken te vinden. Groot voordeel is dat het land dichtbij is en daarom uitstekend te bereizen met de auto. Over de autosnelwegen, nationale en lokale wegen is iedere gewenste bestemming goed te bereiken.

Een vakantie boeken zonder risico

Maar dit jaar ziet uw zomervakantie er anders uit. Uw vakantie in Frankrijk is hoogst onzeker, meldt het AD. Een vakantie in het vooruitzicht hebben is erg fijn, zeker nu in deze tijd. Wij kunnen ons voorstellen dat u daarom heel graag een vakantie wilt boeken. Bij FranceComfort kunt u dit gewoon doen, ook al is er nu nog veel onzekerheid wanneer de grenzen weer open gaan. Boeken doet u bij ons zonder risico. Op onze speciale pagina met corona-informatie kunt u alles lezen over een vakantiehuis huren en reserveren met 100% garantie.

Genieten van rust en privacy 

Onze 12 luxe vakantieparken in Frankrijk zijn gelegen in het midden en het zuiden van het land om precies te zijn in Poitou-Charentes, Provence, Languedoc en Aquitaine-Gironde. Hier beheert en verhuurt FranceComfort vakantiehuizen die uitblinken in luxe en comfort. Jong en oud vinden er voldoende faciliteiten die een gezinsvakantie compleet maken. Onze vakantieparken zijn niet massaal maar wel erg ruim opgezet. Ieder vakantiehuis staat op een ruime kavel en heeft een eigen privé-tuin, waar u kunt genieten van privacy en rust. Ook zijn er vakantiehuizen met privé-zwembad. De vakantiehuizen zijn compleet ingericht en de bedden zijn al opgemaakt. Uw vakantie begint zodra u van huis vertrekt. Ook al is het voorlopig nog niet toegestaan om allerlei bezienswaardigheden te bezoeken, u kunt toch vakantie vieren en genieten van de voorzieningen in en om uw vakantiehuis.

Wat kunt u wel doen? 

Stel, dat de grenzen binnenkort wel weer opengaan en reizen onder strikte voorwaarden is toegestaan. Wat mag u dan wel doen? Populaire bezienswaardigheden zullen nog steeds vermeden moeten worden. Maar u kunt de natuur in. Ga wandelen en zoek rustige plekken of ga (water)fietsen. Kanoën en kayakken zijn ook een optie. U kunt zwemmen, luieren en lezen in de tuin bij uw vakantiehuis. Op de parken zijn sportvelden aanwezig. U kunt gaan tennissen of jeu-de-boulen op gepaste afstand. Ook zijn er golfbanen in de buurt van het vakantiepark van uw keuze. Golfen is ook een activiteit die u naar hartenlust kunt beoefenen. En bent u op zoek naar nog meer tips? De beheerders op het vakantiepark helpen u graag op weg.

advertentie
advertentie