Filmhuis Calypso Celle que Vous Croyez

11 december 2019 om 08:52 Film

WIJK BIJ DUURSTEDE Claire (een ijzersterke rol van Juliette Binoche) probeert zichzelf na een gestrand huwelijk weer op te pakken. Nadat haar jonge geliefde haar ook nog eens laat zitten, doet ze zich online voor als de veel jongere Clara om hem te bespioneren. Wanneer Claire in contact komt met Ludo's vriend Alex (François Civil), vallen de twee al snel als een blok voor elkaar. Ook al speelt alles zich af in een virtuele wereld, de gevoelens zijn levensecht. Maar wanneer Alex aanstuurt op een ontmoeting, weet Claire zich geen raad.

Een film over liefde, ouder worden en zelfacceptatie, naar de gelijknamige roman van Camille Laurens. Juliette Binoche schittert als Claire, een gescheiden vijftiger met een succesvolle carrière als docent. Na onvergetelijke rollen in The English Patient, Chocolat en Trois Couleurs Bleu voegt Juliette Binoche met Celle que vous croyez wederom een indrukwekkende rol toe aan haar oeuvre.

WOENSDAG 18 december om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Van Ginkel Muziek, via kaartverkoop@calypsotheater.nl of aan de kassa van het theater (vanaf een uur voor de voorstelling).

advertentie
advertentie