Mariëtte van der Schoor en Marise Verboom met Caroline de Bruijn en Jeroen van Riet
Mariëtte van der Schoor en Marise Verboom met Caroline de Bruijn en Jeroen van Riet

Iedere uitvaart gewoon goed geregeld

20 september 2023 om 12:29 Zakelijk

WIJK BIJ DUURSTEDE Geen enkel afscheid is hetzelfde. Groots of intiemmet veel details of juist basic. Je wilt recht doen aan de overledene en aan de nabestaanden. Je wil het in één keer goed regelen. In korte tijd een uitvaart organiseren kan dan een uitdaging zijn. Dan wil je om de tafel met een uitvaartondernemer die je persoonlijke aandacht geeft en niet op de klok kijkt

Deze persoonlijke aandacht is niet ‘standaard’ bij uitvaartondernemers. Twee uitvaartbedrijven die wel deze werkwijze hanteren, Uitvaartzorg op Maat uit Wijk bij Duurstede en Amenti Uitvaart uit Woerden, hebben besloten om daarin een samenwerking op te zoeken. Mariëtte van der Schoor en Marise Verboom kenden elkaar al uit het vak, maar slaan de handen ineen. ,,Door samen te werken, breiden we niet alleen ons werkgebied uit, maar delen we vakkennis en bieden continuïteit. Als je belt, krijg je altijd één van ons twee aan de telefoon”, vertelt Mariëtte.

VERTROUWEN

Het team van Mariëtte en Marise is aangevuld met ervaren uitvaartverzorgers Caroline de Bruijn en Jeroen van Riet. ,,Persoonlijke aandacht voor families staat bij ons bovenaan. Vanaf de melding tot en met de afwikkeling van de uitvaart kun je rekenen op onze volledige ondersteuning. We kijken niet op de klok bij een afspraak.”

Mariëtte vult aan: ,,En je hoeft niet alles in één keer te beslissen. We bespreken de belangrijkste dingen eerst, zoals een datum en plaats van de uitvaart. We maken daarna een globale planning en aan de hand daarvan vullen we het afscheid stap voor stap in. Er komt zoveel op je af binnen korte tijd. Wij zijn er echt om je te begeleiden, steunen en adviseren. Je kunt op ons vertrouwen dat het goed komt.”

VOORBESPREKING

Zowel Mariëtte als Marise zijn voorstander van een voorbespreking als de situatie dat toelaat. Als je weet dat het einde nadert of als je vooraf dingen geregeld wilt hebben, kun je een afspraak plannen met één van beide dames om de uitvaart in grote lijnen door te spreken. ,,Een voorbespreking geeft rust”, aldus Marise. ,,Je ervaart minder stress, omdat je al beslissingen hebt genomen. Voor ons is het prettig, omdat we weten wat de wensen zijn en direct in actie kunnen komen.”

Tijdens een voorbespreking worden al jullie wensen op een rijtje gezet in een flexibel document wat altijd gewijzigd kan worden. Het is een houvast met keuzes die misschien nog wijzigen. Dit is kosteloos en vrijblijvend. Eventueel wordt er een kostenbegroting gemaakt die in grote lijnen weergeeft hoeveel de uitvaart gaat kosten.

VRAGEN

Op woensdagochtend is er een vrije inloop als je vragen hebt. Tussen 10.00 en 13.00 uur kun je binnenlopen bij Amenti aan de Wilhelminaweg 10 in Woerden. Marise en Mariëtte zijn aanwezig om je vragen te beantwoorden.

Wil je alvast meer weten? Bel (06 - 30 72 05 65\ 0348 – 200 005) of mail (info@uitvaartzorgopmaat.nl \ amenti@amentiuitvaart.nl gerust voor een vrijblijvend gesprek.

Meer informatie: uitvaartzorgopmaat.nl \ amentiuitvaartverzorging.nl

Deze informatie wordt u aangeboden door Uitvaartzorg op Maat uit Wijk bij Duurstede en Amenti Uitvaart uit Woerden 

Mariëtte van der Schoor en Marise Verboom
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie