Afbeelding
Pixabay

Huwelijkscursus in Wijk bij Duurstede: ‘Een goed huwelijk kan altijd beter’

29 september 2021 om 15:16 Overig

WIJK BIJB DUURSTEDE Tijdens corona, thuiswerken en avondklok hebben veel relaties zwaar onder druk gestaan. Ook blijkt dat er niet alleen buiten het huwelijk maar ook binnen het huwelijk veel eenzaamheid is. Baptistenkerk de Haven in Wijk bij Duurstede wil drie inspirerende avonden organiseren over het belang van goede en duurzame relaties, ook willen zij je praktische tips en handvatten geven, door middel van gesprekken en opdrachten.

Investeren in je relatie komt in de eerste plaats ten goede aan de partners, daarnaast functioneren ook kinderen beter in stabiele gezinnen. Maar ook buiten het gezin plukken niet alleen de kerken maar uiteindelijk de hele maatschappij hier de vruchten van.

Joke en Jan-Willem Grievink van stichting Triple Cord willen je graag meenemen naar de fundamenten van een sterke relatie, gebaseerd op principes uit de Bijbel. Jullie zijn met of zonder Bijbelkennis van harte welkom.

De cursus zal in het Revius (Remus 4) worden gehouden. Cursusdata: 23 en 30 november, 7 december 2021 aanvang 20.00. Deelname is gratis.

Geef je op bij: secretariaat@gemeentedehaven.nl Meer info: 06-36 143 936

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie