Het team van Huidzorg Houten
Het team van Huidzorg Houten Arma Kremers

Huidzorg Houten voor een frisse teint, behandelplan op maat, eerlijk advies en persoonlijke aandacht

24 maart 2023 om 10:30 Zakelijk

HOUTEN Bijna vijftien jaar behandelt Huidzorg Houten mensen met huidklachten. Het team bestaat uit negen gespecialiseerde huidtherapeuten die beschikken over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van huidtherapie en licht- en laserbehandelingen.

,,Wij willen zorgen dat meer mensen letterlijk en figuurlijk beter in hun vel zitten. Tegenwoordig zijn mensen zich zeer bewust van de gezondheid van hun huid. Ze willen een gezonde en stralende huid, ongeacht hun leeftijd. Bij Huidzorg Houten helpen we mensen om hun huid gezond te maken en te houden”, zegt Tessa Vegterlo, huidtherapeut en praktijkmanager van Huidzorg Houten.

Een op maat gemaakt behandelplan, eerlijk advies en persoonlijke aandacht vormen de basis voor een behandeltraject bij Huidzorg Houten. Grote en kleine huidklachten worden behandeld volgens de nieuwste inzichten en behandeltechnieken, waaronder acné, roodheid, pigmentvlekken, ongewenste haargroei, (acné) littekens, rimpeltjes en huidbultjes. Maar ook wie preventief aan zijn of haar huidgezondheid wil werken kan terecht bij Huidzorg Houten. 

CELVERNIEUWING

SkinPen microneedling, chemische peelings en ZO Skin Health facials zijn behandelingengericht op het stimuleren van de celvernieuwing en het verbeteren van de algehele huidstructuur voor een stralende huid. 

De huidtherapeuten geven ook productadvies op maat. Het gebruik van de juiste producten afgestemd op het huidtype is namelijk essentieel voor het behoud van een gezonde huid en het optimaliseren van de resultaten van de behandelingen. 

Bij Huidzorg Houten wordt er gewerkt met producten van gerenommeerde merken met wetenschappelijke onderbouwing en bewezen resultaten. Kortom, wie op zoek is naar een expert op het gebied van huid, licht- en laserbehandelingen, is Huidzorg Houten aan het juiste adres. 

De uitgebreide kennis en ervaring, gecombineerd met de nieuwste technologieën, stellen de huidtherapeuten in staat om een breed scala aan huidproblemen effectief te behandelen, terwijl zij zich blijven richten op het bieden van de beste zorg en service aan hun klanten. 

Een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek kan via de website van Huidzorg Houten, telefonisch via 030-6342561 of per mail via contact@huidzorghouten.nl.

Huidzorg Houten, Prins Bernhardweg 69, Houten. Tel. 030-6342561, contact@huidzorghouten.nl of www.huidzorghouten.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie