Fysiotherapeut Damian Murphy, eigenaar van Fysioworkshop Houten.
Fysiotherapeut Damian Murphy, eigenaar van Fysioworkshop Houten. Fysioworkshop Houten

Fysioworkshop Houten gaat voor resultaat - ‘Wij verwachten alle inzet van de cliënt’

23 maart 2023 om 16:17 Zakelijk

HOUTEN Fysioworkshop Houten is een middelgrote praktijk bestaande uit zes fysiotherapeuten, drie studenten fysiotherapie die in de avonduren actief bij de fitness aanwezig zijn en twee medewerkers in de front- en backoffice. De praktijk bestaat achttien jaar en kent een brede achterban.

Fysiotherapeut Damian Murphy is eigenaar van Fysioworkshop Houten en geniet van zijn werk. Als leidinggevende van een gezellig en deskundig team en als fysiotherapeut die zijn cliënten motiveert. 

Damian: ,,Wij verwachten hier van iedere cliënt dat deze stevig bijdraagt aan het herstelproces. We hebben niet voor niets voor de naam workshop gekozen, in het Engels synoniem voor werkplaats. Passief meedoen is er hier niet bij.’’

De sportieve eigenaar gaat daarna direct over op het financiële aspect. Zorgverzekeraars kennen bijna geen uitgebreide vergoeding meer en alle behandelingen worden afgemeten in uren of behandelingen. Alleen daarom al is het zaak om fysiotherapie van meet af aan serieus op te pakken, mee te doen en te blijven oefenen. De kans op succes is dan aanmerkelijk groter. Een goede inzet, stevige werklust en serieuze aanpak wordt bij Fysioworkshop Houten hoog gewaardeerd.

REVALIDATIE

Fysioworkshop Houten is naast de reguliere behandelingen gespecialiseerd in de revalidatie van knie, heup en schouders. Bij de sportrevalidatie zijn het vaak de voorste kruisband, enkel- en schouderletsels die veel voorkomen. Naast de reguliere revalidatie kan men extra oefenen in de bijbehorende sportzaal van 200m2. Ook na afloop van de fysiotherapie kan de cliënt, net als ieder ander, een abonnement nemen om regulier de fitness te gebruiken. Er zijn altijd wel fysiotherapeuten in de sportzaal aan het werk, voor menigeen een geruststellende gedachte.

Damian: ,,We werken nauw samen met regionale artsen, zoals sportartsen en orthopedisch chirurgen. We kennen ze merendeels persoonlijk, waardoor we bij vragen of onduidelijkheden de lijntjes kort houden. Wie hier gebruikmaakt van de Fysiofitness, krijgt een persoonlijk programma, waarin uitgekiende oefeningen voor het beste resultaat zorgen. Er is ook bijvoorbeeld een 60 plusgroep, waar naast het oefenen ook tijd is voor het sociale aspect. Ieder kan tussen 8 en 21.30 uur vrij inlopen en aan de slag gaan. Fysioworkshop Houten staat voor mensen die actief willen werken aan hun lijf en gezondheid. Dat kan hier op vele manieren.’’
 

Fysioworkshop Houten, Kruisboog 16, Houten. Telefoon 030-6390204 of www.fysioworkshop.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie