Ladyspeaker Vera van Kampen, Hardy Smit, Linda van Vemde en Ankie Meutgeert (bestuur OKW)
Ladyspeaker Vera van Kampen, Hardy Smit, Linda van Vemde en Ankie Meutgeert (bestuur OKW) Ankie Meutgeert

Regionaal Netwerk Event, georganiseerd door de OndernemersKring Wijk bij Duurstede

Zakelijk

WIJK BIJ DUURSTEDE Op woensdag 25 mei organiseert de Wijkse ondernemerskring, de OKW, een groots opgezet netwerkevenement voor ondernemers uit de regio. Met als doel het stimuleren van de regionale economie, wordt dit evenement iedere twee jaar door één van de participerende ondernemersverenigingen uit Bunnik, De Bilt, Zeist en de Utrechtse Heuvelrug, georganiseerd.

door Ali van Vemde

De laatste keer dat dit evenement kon plaatsvinden was in 2019, in Bunnik. Gezien het feit dat Wijk bij Duurstede de roeiwedstrijden won, mag de OKW nu het evenement organiseren. Dit jaar vindt het evenement dan ook geheel plaats in Wijk bij Duurstede. Rondom het thema ‘Kleine Stad, Grote Geschiedenis, wordt het zakenleven meer bekendheid gegeven over Wijk bij Duurstede en haar rijke historie.

NETWERKEN De deelnemers aan deze dag staat een gevarieerd programma te wachten, zoals een historische stadswandeling, onder leiding van professionele gidsen, met een bezoek aan Vikingschip Dorestat-1 in de Wijkse stadshaven. Daar begint het netwerken al. Na anderhalf uur komen de groepen terug in de Grote Kerk waar een drankje wordt aangeboden, waaronder bier van de plaatselijke brouwerij ‘De Wijkse Dikke’. De dag wordt aan elkaar gepraat door laydspeaker Vera van Kampen. Herman Pleij, emeritus hoogleraar historische Nederlandse letterkunde, geeft hierna een leerzame lezing. Hij legt de verbinding tussen het zaken doen in de middeleeuwen en nu. Na deze toespraak neemt de ladyspeaker het woord weer over en begint het walking diner voor alle aanwezigen. Het netwerken en samenzijn wordt dan weer opgepakt.

Deelname aan het Regionaal Netwerk Event is gratis voor de leden van de ondernemersverenigingen. Aanmelden kan bij de eigen vereniging. Leden van de OKW kunnen zich aanmelden via secretariaat@okw-wbd.nl Deze netwerkdag is bedoeld voor alle leden van de ondernemersverenigingen die baat hebben bij regionaal ondernemen en die het waardevol vinden om andere ondernemers te ontmoeten. Ondernemers die nog geen lid zijn van één van de verenigingen en toch willen aanmelden én deelnemen, kunnen contact opnemen met het secretariaat van de OKW. Zij zorgen voor het doorsturen naar de betreffende ondernemersvereniging.

advertentie
advertentie