Gerard en Martine de Witte zijn de nieuwe pachters van het dorpshuis
Gerard en Martine de Witte zijn de nieuwe pachters van het dorpshuis Ali van Vemde

Nieuwe pachter in Dorpshuis Cothen

Zakelijk

COTHEN Het bestuur van Stichting Dorpshuis Cothen is vanaf 1 maart een samenwerking aangegaan met de familie De Witte. Zij pachten het dorpshuis en verzorgen allerlei activiteiten die door henzelf of door andere partijen worden georganiseerd.

Gerard en Martine de Witte zijn al ruim twaalf jaar actief in de regio met hun cateringbedrijf. Gerard is al ruim 30 jaar chef kok en zij verzorgen lunches, tuin- en bedrijfsfeesten etc. Sinds vier jaar maken zij ook dagelijks de warme maaltijden voor senioren en hulpbehoevenden in de gemeente Wijk bij Duurstede. Dit doen zij tot volle tevredenheid, in samenwerking met vrijwilligers en Stichting Binding. Sinds mei 2020 hebben zij dit initiatief ook opgestart in de gemeente Bunnik.

Het bestuur van Stichting Dorpshuis Cothen is bijzonder verheugd met de nieuwe pachters. Zij zijn erg enthousiast en ambitieus en willen van het dorpshuis weer een gemeenschapsruimte creëren dat bruist van de activiteiten. Verschillende verenigingen en organisaties vinden al onderdak in het dorpshuis, maar er is nog ruimte genoeg voor vergaderingen, cursussen, feesten enzovoorts. Voor nadere informatie info@cateringdewitte.nl of 06 12538531

advertentie
advertentie