V.l.n.r.: Stijl Fotografie, Lakerveld en Discus van Leeuwen
V.l.n.r.: Stijl Fotografie, Lakerveld en Discus van Leeuwen Ali van Vemde

Lakerveld is Ondernemer van het jaar

Zakelijk

WIJK BIJ DUURSTEDE Bij familierestaurant De Jonge Graaf is maandagavond de prijs uitgereikt aan de ondernemer van het jaar 2019. Op de website ondernemerinwijk kon worden gestemd. De spanning steeg toen de top 3 naar voren werd geroepen: Discus van Leeuwen, Stijl Fotografie en Bakkerij Lakerveld. Met een klein verschil tussen Discus van Leeuwen en Lakerveld was de titel dan toch voor de bakker.

 door Ali van Vemde

De negen genomineerden zijn het afgelopen jaar Ondernemer van de maand geworden. Organisator Hans de Ligt: ,,Steeds meer mensen zien het belang van lokaal inkopen. Op deze website staan de ondernemers overzichtelijk vermeld en kunnen klanten reviews geven. Ook slechte reviews zijn van belang, want dan kun je het oplossen." Dat is ook wat deze verkiezing zo bijzonder maakt, want de jury is de klant. De broers Lakerveld waren erg blij met deze waardering. ,,Je product moet goed zijn maar het zijn toch vooral de winkelmedewerkers die deze prijs verdienen."

,,Samenwerken brengt je verder," zegt Hans de Ligt. Daarom wordt steeds meer samenwerking gezocht met andere partijen, Zo wordt bijvoorbeeld samengewerkt met centrummanager Joke Twigt. Op de nieuwe website bezoekwijkbijduurstede kan worden doorgeklikt op winkels en horeca. En binnenkort komt de Koopt Lokaal app.

advertentie