Filiaalmanager Margreet Hardeman met collega Marc Frijn
Filiaalmanager Margreet Hardeman met collega Marc Frijn Ali van Vemde

Trekpleister opent winkel in De Horden

3 november 2020 om 12:10 Winkels

WIJK BIJ DUURSTEDE Volgende week, op dinsdag 10 november, opent Trekpleister een filiaal op winkelcentrum De Horden. De feestelijke opening zal iets anders zijn dan gebruikelijk vanwege de coronamaatregelen. „We willen het aantal bezoekers zoveel mogelijk spreiden,” vertelt filiaalmanager Margreet Hardeman.

door Ali van Vemde

Op dit moment wordt de ruim opgezette winkel ingericht. Al direct bij binnenkomst valt de ruimte op. Prettig voor de klanten, die gemakkelijk de producten kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. De eerste periode is collega filiaalmanager Marc Frijn er om Hardeman te ondersteunen bij het goed laten draaien van de winkel. „Trekpleister is een echte buurtdrogist met aandacht voor de klant,” vertelt ze. „Wij vinden het belangrijk dat de klanten op een prettige manier worden geholpen. Daarom vind ik het ook zo fijn dat ons winkelteam bestaat uit mensen die in Wijk bij Duurstede wonen. Het is een divers team met mensen van allerlei leeftijden. Samen zorgen we voor een fijne winkelbeleving en dat kan alleen als de collega's ook plezier hebben in hun werk.” Hardeman heeft de nodige ervaring. „In Baarn heb ik vijf jaar een filiaal geleid.” Frijn draait de komende acht weken mee. „Bij Trekpleister werk ik nu zeven jaar. Ik heb een uitstapje gemaakt naar andere bedrijven, maar juist het familiegevoel bij Trekpleister trekt me heel erg aan.”

Winkelbeleving staat hoog in het vaandel bij Trekpleister. „Onze winkels zijn netjes en ruim. Door onze lage prijzen, de vele acties en klantvriendelijkheid onderscheiden we ons,” zegt Hardeman. „Wij geven deskundig advies over zelfzorggeneesmiddelen, vitamines, voedingssupplementen, schoonheids- en verzorgingsproducten. De eerste drie hebben een prominente plaats in de groen gekleurde schappen. De aanbiedingsproducten zijn te vinden in de oranje schappen.” Naast het ruime drogisterij-assortiment zijn er in de winkel ook huishoudartikelen, kleding, speelgoed en geschenksets te vinden. Trots zijn ze ook op het eigen merk en de mooie verpakking. Alle aanbiedingen zijn ook te vinden op trekpleister.nl „En,” vertelt de filiaalmanager enthousiast, „we hebben ook een stomerij service en we zijn het eerste filiaal met een eigen foto kiosk.” Ze verheugen zich bij Trekpleister op de gezellige periode voor kerst. „We willen het iedereen zo gemakkelijk mogelijk maken, bijvoorbeeld met onze inpakservice.” Prettig voor de klant zijn ook de ruime openingstijden. De winkel is open tot 20.00 uur en ook op zondag geopend. Zeker in coronatijd fijn om de bezoeken aan de winkel te spreiden.

Vanwege Corona zal de openingsactie worden aangepast. „In de winkel willen we niet teveel klanten tegelijk. We geven nu tien keer, verspreid over de dag, een goodiebag weg. Dat doen we tien dagen lang,” zegt Hardeman. Ze kan niet wachten tot de winkel open kan. „Nu al komen mensen even langs voor een praatje. De sfeer is hier goed.” Nu wordt het plein nog bestraat, maar als het straks klaar is, zal het winkelcentrum met alle winkeliers feestelijk worden geopend.

advertentie
advertentie