Heropening Albert Heijn De Horden. V.l.n.r. Bas Essing (supermarktmanager), Arnoud van Daalen (directeur Albert Heijn digitaal & klanten), Jeroen van der Schoot (districtmanager)
Heropening Albert Heijn De Horden. V.l.n.r. Bas Essing (supermarktmanager), Arnoud van Daalen (directeur Albert Heijn digitaal & klanten), Jeroen van der Schoot (districtmanager) Albert Heijn/Yasmin Hargreaves

Groot versaanbod bij vernieuwde Albert Heijn De Horden

11 maart 2020 om 14:00 Winkels

WIJK BIJ DUURSTEDE Woensdag 11 maart ging om 11:00 uur de verbouwde Albert Heijn in Wijk bij Duurstede weer open. De supermarkt in winkelcentrum De Horden heeft nu het allernieuwste winkelconcept. Klanten vinden er een uitgebreid assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Afrekenen gaat snel met zelfscankassa's. Ook biedt de winkel voortaan een stomerijservice.

,,Onze supermarkt heeft echt een complete metamorfose ondergaan", vertelt supermarktmanager Bas Essing. ,,Klanten worden nu bij binnenkomst al meteen verrast met een wereld van verse groente en fruit. Met dry misting, een fijne verneveling van water, blijft alles langer vers. Ook hebben we een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden. Handig, als je geen zin of tijd hebt om lang in de keuken te staan en toch graag gezond en lekker eet."

BORRELPLANKEN Bij de bakkerij vinden klanten heerlijk geurend brood, zo uit de oven, en taarten, taartjes, koek en bonbons. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra uitgebreid aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Medewerkers staan klaar om te adviseren over de nieuwste smaken en om verrassende borrelplanken te laten proeven.

SCAN&GO De winkel is met respect voor het milieu gebouwd. Gas wordt niet meer gebruikt en dat levert een forse energiebesparing op. Er is LED-verlichting en overal hangen grote beeldschermen met informatie over lekkere seizoensproducten en verrassende recepten. De winkel biedt meer betaalgemak. Klanten kunnen de producten scannen en afrekenen bij de Scan&Go-kassa's. Als je bij de gewone kassa wilt afrekenen, kan dat uiteraard.

ENTHOUSIAST Bas Essing is sinds kort de supermarktmanager van Albert Heijn De Horden. Hij kent de winkel echter goed, want hij woont in de buurt. ,,Ik hoef enkel met het pontje over", zegt Bas. ,,Ik heb het hier prima naar mijn zin. We hebben een leuk, enthousiast team en ook een prachtige, vernieuwde winkel. Nu de verbouwing achter de rug is, kan ik ook meer de tijd nemen om klanten beter te leren kennen. Daar verheug ik mij op."

Albert Heijn De Horden is open van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 21:00 uur en zondag van 12:30 tot 18:00 uur. De winkel beschikt over gratis parkeergelegenheid

advertentie
advertentie