Afbeelding
Foto Wear2work.nl

Wear2work: dé allround specialist in werkkleding en werkschoenen

23 februari 2023 om 11:37 Partnercontent

Wijk bij Duurstede – Wear2work is 13 jaar geleden gestart als webshop maar is inmiddels uitgegroeid tot een allround specialist waar het gaat om werkkleding en werkschoenen. Waar in het begin de bestellingen vooral online binnen kwamen weten inmiddels klanten uit het hele land de winkel in Wijk bij Duurstede te vinden.  

De belangrijkste reden hiervoor is het uitgebreide aanbod van werkschoenen, aldus eigenaar Daniel Vermeij. Er zijn online weliswaar veel aanbieders van werkschoenen en werkkleding te vinden maar dit zijn vooral webshops zonder eigen voorraad. Hoewel online winkelen niet meer weg te denken is, blijft er altijd behoefte aan fysiek winkelen. Het geeft klanten de mogelijkheid om de kwaliteit van de werkschoenen zelf te beoordelen en te testen voordat ze overgaan tot aankoop.

Enorm aanbod

Bij binnenkomst in de winkel valt direct het enorme aanbod werkschoenen op. Met meer dan 300 verschillende modellen op de wand krijg je de indruk dat je een sportwinkel ingelopen bent. We zien Puma werkschoenen maar ook bekende merken uit de sport als Quick, Diadora, en Lotto. Maar Daniel verzekerd ons dat het wel degelijk om veilige werkschoenen gaat. De afgelopen jaren zijn er veel nieuwe werkschoenen op de markt gekomen met het uiterlijk van een sneaker. Met deze ontwikkelingen kan je specifieker werkschoenen kiezen die passen bij je werkzaamheden. Goede werkschoenen kunnen vermoeide of pijnlijke voeten voorkomen en het is belangrijk om schoenen te kiezen die passen bij je werkzaamheden. Wanneer je in de bouw werkzaam bent verwacht je andere eigenschappen van je schoenen dan bijvoorbeeld een logistiek medewerker.

Allround specialist

Maar Wear2work is meer dan alleen werkschoenen. Er zijn vele soorten werkhandschoenen, veiligheidshelmen en oorbeschermers. En het aanbod werkkleding is minstens zo indrukwekkend met 175 soorten werkbroeken in de winkel. Ook op het gebied van werkkleding is er veel veranderd. De mode is een grotere rol gaan spelen en er wordt veel stretch verwerkt in de kleding. Bij het aankleden van bedrijven is de uniformiteit en uitstraling erg belangrijk. Onze accountmanagers gaan met onze klanten om de tafel om te kijken naar de verschillende mogelijkheden. De werkkleding wordt vaak voorzien van een bedrijfsnaam of logo. En met een eigen kledingdrukkerij kan ook dit snel worden geregeld. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wear2work.nl Molenvliet 1a in Wijk bij Duurstede T: 03434 10110

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie