Afbeelding
Photo by bitcointere form PxHere

Goed voorbereid in crypto handelen

8 oktober 2021 om 10:25 Partnercontent

De laatste weken zijn er steeds meer onbekende crypto coins die het nieuws halen met gigantische koersstijgingen. De reden hierachter is veelal de updates op hun systemen waardoor er een betere samenwerking ontstaat met bijvoorbeeld het Ethereum Blockchain. Het is een spannende tijd voor beleggers, en de race naar de nieuwe Bitcoin of Ethereum is vol aan de gang. Vraag je jezelf nu af of je de crypto ETH moet kopen, of niet

Ethereum voorbij de 3000 euro?

Ethereum stijgt op dit moment richting de 3000 euro en het ziet er naar uit dat deze koersstijging zal aanhouden. Vooral als je het geld wat je kunt missen maandelijks zou investeren in ETH, zul je op lang termijn volgens de analisten een flink rendement binnen kunnen halen. Dit zou dan een belegging op lang termijn zijn, en hierbij is het belangrijk jouw beleggingen veilig te bewaren. 

Wallets en apps voor crypto

Welke crypto wallet gebruiken de meeste beleggers voor grotere beleggingen? Het wordt altijd afgeraden om al jouw beleggingen op een crypto wallet van een exchange platform te bewaren, dit om het gevaar van hackers. Ethereum wallets zoals bijvoorbeeld MetaMask kunnen een veilige portemonnee zijn voor jouw ETH beleggingen.

Ondertussen nemen de downloads voor crypto apps toe -- Coinbase Global Inc. staat op de 11e plaats van financiële apps in Apple’s iPhone-downloads, volgens App Annie, een mobiele data- en analyse provider. Ook de crypto app van Binance steeg afgelopen maand op de lijst van meest gedownloade apps, vooral ook door de Binance coin BNB waarmee je fikse kortingen kunt krijgen voor transacties op het Binance platform. 

advertentie
advertentie