Afbeelding
Foto door form PxHere

Wat zijn de mooiste auto’s die je in 2021 kunt kopen?

26 mei 2021 om 15:58 Partnercontent

Er zijn net zoveel verschillende stijlen in de autowereld als er soorten voertuigen zijn. Het is dan ook erg lastig om een nieuwe vierwieler uit te zoeken als je oude auto toe is aan vervanging. Door de bomen kun je het bos soms niet eens meer zien, zoveel auto’s zijn er tegenwoordig verkrijgbaar op de markt. Gelukkig helpt dit artikel je een beetje bij deze keuze aangezien je in deze blog vier van de mooiste auto’s die je kunt kopen in 2021 kunt vinden. 

Bentley Flying Spur 

Zo mooi van binnen als de statige buitenkant doet vermoeden, heeft de Bentley Flying Spur voorzieningen die Air Force One van de Amerikaanse president niet eens heeft. De nieuwste editie van de Spur heeft een meer atletische styling dan de voorgangers, met gevouwen, gespierde heupen achterin die overgaan in een fraai gevormde voorkant met vierkante kaken. Binnenin is met elk genuanceerd detail rekening gehouden. Van het rijke lederen inbakeren van bijna elk tastbaar oppervlak tot de echte houten afwerking en gekartelde metalen schakelinstallaties, deze auto straalt klasse uit. Duur is het wel, houd hier rekening mee als je een autoverzekering afsluit via de Overstappen.nl vergelijkingssite

Ford GT

Ford heeft de GT supercar geüpdatet voor het modeljaar 2020 en daarmee kwam de optie voor een carrosserie in volledig naakte koolstofvezel. Dat komt op een hoge prijs in vergelijking met de normale basis van de GT, waarmee ongeveer 50 procent aan de sticker wordt toegevoegd. Hoe gruwelijk de carbon looks ook waren, veel mensen kiezen alsnog voor de bijgewerkte en gemoderniseerde Gulf Racing Heritage-kleurstelling Ford GT die tegelijkertijd werd uitgerold. Dit model van Ford is erg duur, dus het is zeker verstandig om bij alle verzekeringen ook te kiezen voor een dure autoverzekering. Zo zal je supercar optimaal verzekerd zijn. 

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

De puntige, schildvormige grille van Alfa Romeo is misschien niet voor iedereen geschikt, maar het ziet er zeker goed uit op de Giulia Quadrifoglio. Ook de rest van dit model is echt schitterend. De auto is bovendien perfect geproportioneerd, wat komt door de lange motorkap. Ook de cabine die gericht is naar de achterwielen zorgt ervoor. Daarnaast zijn de details van de carrosserie van dit model van Alfa Romeo echt voortreffelijk is. Vergeleken met de twee auto’s die eerder genoemd zijn is de Giulia Quadrifoglio bovendien een stuk goedkoper, al is het alsnog een dure auto. 

Volvo V60

Sinds Volvo in 2010 aan Geely werd verkocht, heeft het zijn styling van eigenzinnige Zweed naar modern chic verheven. Hierdoor is er zelfs een opvallende stijl ontstaan tussen de verschillende persoonlijkheden van deze luxe auto’s. De Volvo V60 is daarom niet alleen een uitstekend voorbeeld van de stilistische heropleving van Volvo, maar ook van de toewijding van het merk aan het bouwen van aantrekkelijke wagens. Dit model ziet eruit als een verkleinde V90, maar dat is helemaal niet erg. Alsnog ziet de V60 er namelijk goed uit, terwijl het ook nog eens extreem goede prestaties heeft op de weg. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie