Afbeelding
Detachering

Is detachering binnen de overheid of zorg iets voor jou?

23 februari 2021 om 11:57 Partnercontent

Nu het waarschijnlijk niet heel lang meer duurt voordat de pandemie voorbij is, denk je wellicht al na over de dromen die werkelijkheid gaan worden na deze tijd. Met het realiseren van sommige plannen hoef je niet te wachten. Denk hierbij aan een nieuwe baan. Het zoeken naar een nieuwe, interessante functie kan natuurlijk altijd. Misschien wil je meer leren of je gaan specialiseren? Of zie jij het helemaal zitten om na een bepaalde tijd elders werkervaring op te gaan doen? Zijn deze vragen op jou van toepassing? Dan is detachering iets voor jou. In dit artikel ontdek je wat detachering is en of die bij je past? Een branche waarin veel van zulke functies zijn, is de overheid.

Wat is detachering precies?

Als je wordt gedetacheerd, word je door een detacheringsbureau als het ware uitgeleend aan een derde partij. Dit heeft voordelen. Zo ben je in dienst bij de detacheerder en altijd verzekerd van een inkomen. Is een opdracht klaar? Dan wacht er een nieuwe, passende opdracht op je. Natuurlijk wordt ook al je administratie verzorgd. Als je ZZP’er bent en op zoek naar een klus bij de overheid, kan detacheringswerk dus ook interessant zijn. Op deze manier kun je nog meer kennis en ervaring opdoen bij andere opdrachtgevers. Wil je werken bij de overheid of zoek je een opdracht in de zorg? De detacheerder in jouw regio is Joinuz. Joinuz is niet zomaar een detacheerder. Het is een eigenzinnig detacheringsbureau dat gespecialiseerd is in overheidswerkzaamheden, maar ook in werk in de zorg.

Gemeentebanen en overheidsfuncties in allerlei werkvelden 

De overheid is voortdurend op zoek naar ervaren en gemotiveerde professionals. Wil je je nuttig maken voor de gemeenschap? Dan is een gemeentebaan wellicht iets voor jou. Nu de gemeenten steeds meer taken krijgen toegewezen door de rijksoverheid, groeit daar ook het aantal banen. Bovendien is daar een grote variatie aan werkvelden beschikbaar. Gemeentebanen zijn er bijvoorbeeld ook op het gebied van jeugdzorg, bij welzijnsstichtingen en maatschappelijke organisaties. Werken bij de overheid kan in het sociale domein en bij omgeving en recht.

Maatschappelijk betrokkenheid en ontwikkeling 

De functies binnen de overheid variëren van jurist, bouwinspecteur en inkomensconsulent tot jeugdhulpverlener en WMO- consulent. Je hebt dus een brede keuze. Werken bij de overheid is verrijkend, van toegevoegde waarde en interessant, precies zoals de voorbeeldfuncties je waarschijnlijk al doen vermoeden. Vanuit jouw persoonlijke drive en hang naar maatschappelijke betrokkenheid kun je immers een bijdrage leveren aan de samenleving. Bovendien krijg je bij de overheid de kans om opleidingen en cursussen te volgen en jezelf verder te ontwikkelen.  

Detachering via Joinuz

Joinuz doet er dagelijks alles aan om voor werkzoekenden de beste banen te vinden. Je vindt er dus altijd een nieuwe baan die je op het lijf is geschreven. Het aanbod aan projecten is heel divers en breed. Ben jij dus op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor vast of juist voor tijdelijk? Grote kans dat wij een toffe uitdaging voor je hebben. Belangrijk om te weten, is Joinuz je detacheert binnen  overheid en zorg. Dit houdt in dat je in dienst komt van Joinuz dat je uitleent aan een specifieke opdrachtgever. De opdrachtgevers bevinden zich in Utrecht, maar ook in Flevoland, Noord-Holland en Zuid-Holland. 

advertentie
advertentie