Bazaar weer terug in Overlangbroek

6 september 2022 om 09:45 Overig Ali van Vemde
De 'Oude School' in Overlangbroek mag niet verloren gaan.
De 'Oude School' in Overlangbroek mag niet verloren gaan.

OVERLANGBROEK Zaterdag 10 september is het Open Monumentendag en zijn tal van monumenten in de gemeente te bezoeken. Tijdens deze dag wordt in Overlangbroek tweejaarlijks de bazaar georganiseerd. Een gezellige dag met tal van leuke activiteiten. Iedereen is van harte uitgenodigd om langs te komen. De opbrengst van de bazaar is bestemd voor het onderhoud van de kerk en voor het onderhoud van de Oude School.

Dat Overlangbroek een hechte gemeenschap is, dat mag duidelijk zijn. „In mei zijn we begonnen met de voorbereidingen van de bazaar omdat mensen ernaar vroegen,” vertelt Sija van Ee. „Eerst waren we nog wat afwachtend na de afgelopen corona-periode, maar nu kan het weer. Dit is echt iets dat we met ons allen doen. Ruim 90 vrijwilligers helpen om ..

Mis niks, lees alles van Wijk bij Duurstede


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Wijk bij Duurstede en omliggende plaatsen met Wijks Nieuws. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Wijks Nieuws lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Wijk bij Duurstede.

PREMIUM
Afbeelding
Achtergrond Meer kopzorgen over personeelsgebrek dan over torenhoge energieprijzen bij MKB in Wijk bij Duurstede
PREMIUM
Afbeelding
Overig Steeds meer gemeenten harken grof parkeergeld binnen
PREMIUM
Afbeelding
Kunst Marijn Claes uit Houten speelt in een topstuk met een sterrencast in Theater Aan de Slinger
PREMIUM
Afbeelding
Achtergrond Jacco Merkens uit Werkhoven wil zijn fruitteeltbedrijf niet meer laten groeien, maar kwalitatief klaarmaken voor de toekomst
PREMIUM
Afbeelding
Overig Sint rijdt ook in Wijk stilletjes aan heel wat huisjes voorbij
PREMIUM
Afbeelding
Historie Landgoederen en kastelen, het tweede deel van magazine De Kromme Rijn vertelt