Zicht op Cothen
Zicht op Cothen TS

Huis-aan-huis verkoop Cothenkalender 2022

1 december 2021 om 15:30 Overig

COTHEN Traditiegetrouw wordt ook dit jaar een nieuwe editie van de Cothen Kalender door handbalvereniging Fortissimo uitgegeven. Met dank aan de Cothense kunstenaar Hans Scholman, die de kalender weer van prachtige schilderijen, tekeningen en verhalen heeft voorzien, is alweer de 39ste editie tot stand gekomen.

Naast de typerende schilderwerken en mooie verhalen, geeft de kalender veel informatie weer over de activiteiten van Cothense verenigingen en organisaties. Bovendien staan er op de kalender algemeen belangrijke data van nationale- en internationale sportevenementen.

Deze unieke kalender is vanaf deze week weer verkrijgbaar en zal vanaf donderdagavond 2 december door leden van HV Fortissimo huis-aan-huis worden aangeboden. De Cothen Kalender is voor 10 euro verkrijgbaar. Men kan dan 12 maanden lang genieten van een kalender met veel informatie, maar vooral van een bijzonder kunstwerk.

Vanaf 2 december is de kalender ook verkrijgbaar bij Spar van Straaten, Dorpsstraat 29 in Cothen of telefonisch te bestellen bij Anja van Dam, Kromme Stelakker 81 te Cothen, telefoonnummer 06-10345288.

advertentie
advertentie