Zou Sint dit jaar weer komen?
Zou Sint dit jaar weer komen? Ali van Vemde

Komt Sinterklaas wel naar Wijk bij Duurstede?

25 oktober 2021 om 12:11 Overig

WIJK BIJ DUURSTEDE De Sinterklaascommissie FC Madrid heeft uit betrouwbare bron vernomen, dat Sinterklaas dit jaar zeker en wel op 13 november in Nederland aankomt. Waar en hoe laat blijft een raadsel… en daarom is het ook nog een raadsel of hij in Wijk bij Duurstede komt …
Er zijn hier en daar wel Pieten gezien en gehoord, zij doen nu al hun uiterste best Wijk bij Duurstede klaar te maken voor het hooggeëerde bezoek!
Andere jaren kwam Sinterklaas een week na de landelijke intocht in Wijk, dus laten we hopen dat dat nu ook het geval is!
Vanaf 13 november tot en met 19 november wordt er elke dag  om 19.00 uur een Sinterklaasjournaal uitgezonden, zodat de avonturen van de Pieten kunnen worden gevolgd. Daarin is dan ook misschien te zien of de Sint komt….

Op de website: www.dagsinterklaasje.nl elke dag om 19.00 uur vanaf zaterdag 13 november Sinterklaasjournaal Wijk bij Duurstede.

Vanaf 6 november om 10.00 uur kaartjes voor theater en Sinthuis te koop bij de VVV. Er zijn zaterdag 20 november weer vier theatervoorstellingen, de eerste om 13.15 uur. Per persoon zijn er maximaal acht kaarten beschikbaar. Betalilng graag per pin. Als er cash wordt betaald graag contant.

De Pieten hebben het Sinthuis al wel schoongemaakt. Dus of de Sint komt of niet, op zaterdag 27 november vanaf 12.30 is het daar weer feest voor alle kinderen. Ook deze kaartjes zijn vanaf 6 november verkrijgbaar bij de VVV.

advertentie
advertentie