Mensen die geboren zijn in 1967 en 1968 kunnen een afspraak maken
Mensen die geboren zijn in 1967 en 1968 kunnen een afspraak maken Pixabay

Vaccinatielocatie van GGD regio Utrecht vanaf 8 juni in Wijk bij Duurstede

21 mei 2021 om 15:51 Overig

WIJK BIJ DUURSTEDE Vanaf dinsdag 8 juni wordt door de GGD regio Utrecht een tijdelijke vaccinatielocatie op sportcomplex Mariënhoeve in Wijk bij Duurstede geopend. Het is een pilot van drie weken, een keer per week op dinsdag kunnen inwoners worden gevaccineerd. Op dit moment worden er al mensen op Mariënhoeve gevaccineerd door de huisarts. Nu komt daar een nieuwe doelgroep bij: de mensen van geboortejaar 1967 en 1968 die via het RIVM de uitnodigingsbrief voor vaccinatie hebben ontvangen. Of de GGD regio Utrecht na de drieweekse pilot doorgaat met de vaccinatielocatie op Mariënhoeve, is op dit moment nog niet bekend.

Wie kan zich laten vaccineren op Mariënhoeve?  Rijksoverheid bepaalt de landelijke vaccinatiestrategie. Hierin staat wie wanneer gevaccineerd wordt.

Vanaf zaterdag 22 mei kunnen inwoners online een afspraak maken voor een vaccinatie in Wijk bij Duurstede. Dat betekent dat vanaf zaterdag personen van geboortejaar 1967 en 1968 via de website www.coronavaccinatie-afspraak.nl een afspraak op sportcomplex Mariënhoeve kunnen inplannen op 8, 15 of 22 juni.

Telefonisch een afspraak maken kan alleen als u de brief van het RIVM hebt ontvangen. Het telefoonnummer staat vermeld in deze brief. De GGD vaccineert met het Janssen vaccin in Wijk bij Duurstede. Van het Janssen vaccin heeft u slechts 1 prik nodig, u hoeft dus maar 1 afspraak te maken.

Meer informatie? Meer weten over de vaccinatie? Kijk dan op www.coronavaccinatie.nl of bel naar 0800-1351.

advertentie
advertentie