Wel een collecte dit jaar, maar niet met de collectebus
Wel een collecte dit jaar, maar niet met de collectebus KWF

Collecte KWF Kankerbestrijding dit jaar zonder collectebus

6 augustus 2020 om 09:25 Overig

WIJK BIJ DUURSTEDE / COTHEN / LANGBROEK Tijdens de nationale collecteweek van KWF Kankerbestrijding (30 augustus tot en met 5 september) wordt ook in Cothen, Langbroek en Wijk bij Duurstede weer huis-aan-huis gecollecteerd. Vanwege het coronavirus gebeurt dit in aangepaste vorm: zonder collectebus, maar met een donatiekaart.

Op de donatiekaart, die de collectanten huis-aan-huis in de brievenbus doen, staat een QR-code afgebeeld. De gever kan deze code scannen met zijn mobiele telefoon en zo contactloos een gift overmaken. Liever overmaken, dan kan op : NL23RABO0333777999 KWF Kankerbestrijding o.v.v. collecte.


KWF Kankerbestrijding kent zeer trouwe vrijwilligers. Deze vrijwilligers verbinden zich met passie aan acties voor de KWF. Kanker raakt hen, omdat zij in hun naaste omgeving hier mee te maken hebben gehad. In onze gemeente hebben we een eigen afdeling vrijwilligers. Binnen deze lokale afdeling kan een vrijwilliger kiezen uit diverse vrijwilligersfuncties. De tijdsbesteding hiervoor is minimaal. Heeft u interesse, dan kunt u een mail sturen aan onze secretaris: gerriekwf@hotmail.com

advertentie
advertentie