Iedereen doet mee in de gemeente Wijk bij Duurstede

24 februari 2020 om 12:35 Overig

WIJK BIJ DUURSTEDE De gemeente Wijk bij Duurstede wil een inclusieve gemeente zijn. Een gemeente waar iedereen mee kan doen en waar iedereen zich thuis voelt, ongeacht beperking, achtergrond, geslacht, seksuele voorkeur of religie. Hier zet de gemeente zich met allerlei partners voor in. Om te zien waar de gemeente nu staat, wordt inwoners naar hun mening gevraagd. Hoe zorgt de gemeente ervoor dat nog meer mensen zich thuis voelen in Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek?

„Wij streven ernaar dat onze inwoners allemaal mee kunnen doen aan de samenleving. We willen een toegankelijke gemeente zijn voor iedereen," geeft wethouder Wil Kosterman aan. „Het is daarom belangrijk dat zoveel mogelijk inwoners de vragenlijst invullen en hun ervaringen met ons delen."

ERVARINGEN VRAGEN AAN INWONERS De gemeente onderzoekt wat de stand van zaken is bij thema's als onderwijs, begrijpelijke taal, zorg, toegankelijkheid en LHBTI+? Wat zijn de ervaringen van de Wijkse inwoners? Daarom roept de gemeente haar inwoners op om een vragenlijst in te vullen.

VRAGENLIJST VIA WEBSITE De gemeente nodigt alle inwoners uit om de vragenlijst in te vullen. Of u nu mantelzorger, ervaringsdeskundige of ondernemer bent, uw ervaring en mening doet er toe. Het invullen van de vragenlijst kost hooguit 10 minuten van uw tijd en is volledig anoniem. De vragenlijst staat op de website van de gemeente: www.wijkbijduurstede.nl/iedereendoetmee.

advertentie
advertentie