De Wijkse Moestuin
De Wijkse Moestuin Ali van Vemde

De Wijkse Moestuin opent zaterdag de deuren of eigenlijk: hekken

27 augustus 2020 om 15:37 Natuur en milieu

WIJK BIJ DUURSTEDE Zaterdag 29 augustus opent de Wijkse Moestuin zijn deuren, of eigenlijk: hekken! De Wijkse Moestuin is een tuinderij, waar seizoensgebonden groente, bloemen en fruit worden verbouwd. Als je Oogstgenoot bent van De Wijkse Moestuin, mag je iedere week verse groente oogsten. 

De Moestuin is gesitueerd achter de boomgaard aan de Graaf van Lynden van Sandenburgweg tussen de rotonde bij de Jumbo en de rotonde bij de Geer (100 meter voorbij Renault-garage). 

Ook aanwezig op deze dag: Keramiste Eugenie Keizer uit Cothen verzorgt de workshop ´Bloemen van klei in de Wijkse Moestuin´; Natuurlijk heel leuk (beleef, proef en geniet van de natuur in je directe omgeving): met een leuke natuuractiviteit voor kinderen; IVN Wijk bij Duurstede (VNMW): Een vereniging die graag wil bijdragen aan de bescherming en ontwikkeling van natuur en landschap; Eigen Wijkse Energie Centrale: Groene energie van, voor en door ons zelf; Schoonheidssalon Aïcha. Werkt enkel met 100% natuurlijke producten en mineralen, gecombineerd met rustgevende aroma’s en behandelingen; Thuisbrouwer Willem Baalman, wiens hop komend seizoen in de tuin verbouwd wordt; Voedselbank Kromme Rijn; (H)eerlijk koffie!: Gelooft in het dichter bij elkaar brengen van koffie consumenten (jij en ik) en koffie producenten (de koffieboer). De Amateur Fotografen Vereniging Dorestad, een vereniging van actieve vrijetijdsfotografen uit Wijk bij Duurstede en omgeving. Daatje Haakt; Verkooppunten met zelfgemaakte jam, chutney of geurzakjes. 

Je bent van harte welkom tussen 11.00 uur en 15.00 uur

advertentie
advertentie