Bluescruise Wijk bij Duurstede
Bluescruise Wijk bij Duurstede wvdkraats

BluesinWijk gaat weer cruisen!

11 oktober 2021 om 10:45 Muziek

WIJK BIJ DUURSTEDE De Bluescruises van BluesinWijk zijn al jarenlang een groot succes. Mooie vergezichten over de uiterwaarden en steden langs de Lek en de Rijn, de sluizen door bij Amerongen, indrukwekkende landschappen langs de Utrechtse Heuvelrug, vrolijke sfeer aan boord, geweldige blues muzikanten en een fantastisch buffet. 

Voor 2021 stond dan ook al maandenlang de 7e editie gepland. Vanwege Corona was echter nogal onduidelijk of de cruise dit jaar nog wel door kon gaan. Gelukkig maken de nieuwe Corona-maatregelen van eind september het mogelijk om weer evenementen zonder de 1,5 m te organiseren met maximaal 75% van de reguliere toegang en alle bezoekers een Corona-toegangsbewijs

Net als de Wijkse bluesmannen bleken ook de Arnhemse rederij Feenstra en de eigenaren van de Salvinia wel weer toe aan een mooi bluesfeest. Die 25% minder inkomsten zijn op de koop toe genomen en de ticketverkoop kon van start! Net als bij de voorgaande edities was de belangstelling enorm en is de cruise inmiddels zo goed als uitverkocht. Via www.bluesinwijk.nl is de laatste stand te zien. Je kunt daar eventueel ook nog inschrijven voor de wachtlijst. Vrijwel altijd vallen er op het laatste moment wat tickets vrij door ziekte o.i.d. en wie weet kun je dan alsnog inschepen. De Salvinia vertrekt zondagmiddag 24 oktober om 13.30 uur vanuit de Wijkse Stadshaven en is daar rond 19.30 uur weer terug. Onderweg zorgen de Twelve Bar Blues Band, The Men Unplugged en gitaarfenomeen Marcel Scherpenzeel voor non-stop blues aan boord. 

advertentie
advertentie