Afbeelding
Tom Moerenhout

Deel 3 Straatmuzikantenfestival in Wijk bij Duurstede

2 augustus 2019 om 07:30 Muziek

WIJK BIJ DUURSTEDE Zondag 4 augustus is het alweer deel 3 van het derde Wijkse straatmuzikantenfestival. Het festival begint om 14.00 en eindigt om 18.00.

De Wijkse horeca-ondernemers hebben de handen ineen geslagen om dit muziek spektakel een plek te geven. Er staan 7 verschillende muzikanten te spelen op 7 terrassen in de binnenstad. Leuk natuurlijk om alle locaties te bezoeken Zo is er bij Pépé's in de Peperstraat Amley Rix, een jonge Singer songwriter, op Kloosterleuterstraat bij Thuys The Rocking Roses; een verrassend duo die covers zingt begeleidt met prachtige viool muziek.

Bij Café 't Hoff en het Klooster op de Mazijk staat Thomas Thoussaint, bij De Veldpoort de Sugar Mama's en bij De Engel en Florian op de Markt Berry Bleu Eyes; Berry begeleid zichzelf op de piano en zingt iedere cover die maar kan bedenken. Bij Café Ome Ko in de Maleborduurstraat hebben we Jeffrey, deze muzikant uit Leiden zingt ook covers maar meer rock jaren 60-70. Tenslotte onze nieuwkomer: Stadsbrouwerij de Dikke: hier staat The Charles Adrian Band Unplugged. Klaas v. Kuilenburg (alias Charles Adrian) is een oude rot in het vak en speelt blues/rock.

Leuk natuurlijk om alle locatie te bezoeken en ondertussen nog even te genieten van de leuke winkels in het hart van Wijk Bij Duurstede.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie