Harm en Renske uit Werkhoven waren wijnspecialist en hulpverlener in Nederland, maar werden ouders en woningverhuurder in Portugal

14 november 2022 om 09:00 Mensen Renske Douma
Renske, Harm en Puk
Renske, Harm en Puk

WERKHOVEN/PORTUGAL Renske Douma en Harm Heijmerink, beiden grotendeels opgegroeid in Werkhoven, begonnen twee jaar geleden met het grootste avontuur van hun leven. Ze kochten drie ruïnes in Portugal en maakten er vakantiewoningen van. Hun dochter Puk werd in die tijd geboren.

door Agnes Corbeij

Renske werd geboren op de  Prins Mauritslaan in Werkhoven. ,,Mijn ouders waren toen het huis aan het bouwen op de Pelikaanweg.” Harm werd geboren in Vreeswijk en verhuisde op zijn veertiende naar Werkhoven. Beiden waren leider bij Jong Nederland en Harm voetbalde bij S.V. Aurora, waar Renske haar vader Wijbe nog altijd voorzitter ..

Mis niks, lees alles van Wijk bij Duurstede


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Wijk bij Duurstede en omliggende plaatsen met Wijks Nieuws. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Wijks Nieuws lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Wijk bij Duurstede.

PREMIUM
Afbeelding
Overig Steeds meer gemeenten harken grof parkeergeld binnen
PREMIUM
Afbeelding
Kunst Marijn Claes uit Houten speelt in een topstuk met een sterrencast in Theater Aan de Slinger
PREMIUM
Afbeelding
Achtergrond Jacco Merkens uit Werkhoven wil zijn fruitteeltbedrijf niet meer laten groeien, maar kwalitatief klaarmaken voor de toekomst
PREMIUM
Afbeelding
Overig Sint rijdt ook in Wijk stilletjes aan heel wat huisjes voorbij
PREMIUM
Afbeelding
Historie Landgoederen en kastelen, het tweede deel van magazine De Kromme Rijn vertelt
PREMIUM
Afbeelding
Mensen Dominee Arie Huijser: ‘Dood van Maarten sloeg een gat in mijn hart’