Afbeelding

Fietslabyrint voor de bewoners van ‘De Wijkse Hof’ in Wijk bij Duurstede

4 mei 2023 om 12:30 Maatschappelijk

WIJK BIJ DUURSTEDE De bewoners van ‘De Wijkse Hof’ hebben allemaal in meer of mindere mate dementie. Het personeel van de instelling wil zoveel mogelijk leuke dingen met de bewoners doen. Onlangs mochten de bewoners ‘Fietslabyrint’ uitproberen en dit beviel erg goed. Via crowdfunding hoopt de organisatie geld in te zamelen om dit systeem aan te schaffen voor de bewoners. 

Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden in binnen- en buitenland. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op keuzemomenten kiest de fietser zelf welke kant hij/zij op wil. 

,,Onze bewoners vonden het prachtig om hierop te fietsen, ze genoten ervan. Helaas zit er wel een flink prijskaartje aan het fietslabyrint. Daarom willen wij proberen geld bij elkaar te krijgen om het aan te schaffen. Helpt u mee om onze bewoners blij te maken?”, zo staat mschreven in de campagnetekst.

Het streefbedrag is €10 000. Bekijk hier de campagne: https://gf.me/v/c/gfm/5m27zm-fietslabyrint-voor-onze-bewoners 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie