Kerstkaarten actie Hospice
Kerstkaarten actie Hospice Hospice Duurstede

Succesvolle kerstkaarten actie Hospice Duurstede

23 januari 2023 om 13:17 Maatschappelijk

WIJK BIJ DUURSTEDE Veel Wijkenaren kochten de 3-D kerstkaart van Hospice Duurstede. Met een opbrengst van ruim 2950,- euro na aftrek van kosten is voorzitter Jaap Remme zeer tevreden. “Met dit geld kunnen we iets extra’s doen voor onze gasten.”

Minstens zo belangrijk vindt voorzitter Remme de gulheid en vele geuite wensen van het winkelend publiek en Wijkse ondernemers. “Met een clubje van 20 vrijwilligers stonden we bij de Welkoop en Karwei. Ook waren de kaarten verkrijgbaar bij bloemenzaak Dorestad in de Horden en in de Heul en bij het Langbroekertje in Langbroek. Geweldig dat onze lokale ondernemers hun medewerking verlenen!”

Jong en oud kochten de kaarten en gaven hartverwarmende reacties over onze hospice. “Vrijwel iedereen is bekend met de emoties die een overlijden veroorzaakt. Nabestaanden deelden spontaan hun verhaal met onze verkopers. Die reacties bevestigen de toegevoegde van Hospice Duurstede.”

In dat kader willen we ook de mooie actie van de familie De Ridder-Albers noemen. Zij zijn dankbaar voor de wijze waarop Hospice Duurstede hun moeder en oma heeft verzorgd en hebben in de kersttijd 120 engeltjes gehaakt en verkocht met de prachtige opbrengst van 937,85.

Hospice Duurstede viert dit jaar het tweede lustrum. Ook lanceerde de hospice recent een nieuwe website. Hier is onder andere informatie te vinden over het vrijwilligerswerk en doneren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie