Afbeelding
Repair Café

Repair Café in de Wijkse Inloop

Maatschappelijk

WIJK BIJ DUURSTEDE Inwoners die een apparaat hebben dat ze graag aan het deskundig oog van een van de zeven vrijwilligers van het Repair Cafë willen laten zien kunnen op zaterdag 27 november tussen 9.30 en 11.30 uur naar het Repair Café komen in de Wijkse Inloop (de oude bieb) aan de Karel de Grotestraat 61 in Wijk bij Duurstede. Het repareren is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is welkom.

,,Helpt u ons mee de wereld een beetje duurzamer te maken? We gooien te makkelijk weg. Hergebruik is beter voor ons milieu en voor uw eigen portemonnee. De afgelopen maanden hebben we al diverse klanten blij kunnen maken met een geslaagde reparatie”, luidt de oproep van de medewerkers.

DUURZAAMHEID ,,Wist u trouwens dat er heel veel kostbaar materiaal in uw oude gsm zit? U levert hem toch ook in op de daarvoor bestemde plaatsen? En wist u dat een abonnement met een gratis telefoon veel duurder uitpakt dan een los abonnement? Op die manier kunt u ook bijdragen aan duurzaamheid. Is voor u een kapot scherm een reden om de telefoon weg te gooien? Ga naar de telefoonwinkel voor advies en/of waai aan in ons café. Overigens heeft Repair Cafe een computerdeskundige onder haar vrijwilligers. Dus geef uw oude laptop of desktop-computer kans op een ‘nieuw’ leven; kom aan op 27 november of in 2022 iedere laatste zaterdag van de maand. Weggooien kan altijd nog.”

Alle voorzorgsmaatregelen m.b.t. coronabesmetting zijn genomen. Bezoekers moeten bij hun bezoek een mondkapje dragen. Vooraf mailen waar men mee komt of meer informatie kan via wijkrepair@outlook.com.

Het Repair Café in Wijk bij Duurstede is vanaf januari er weer op iedere laatste zaterdag van de maand van 9.30 tot 11.30 uur. In december is het laatste Repair Café van dit jaar op zaterdag de 18e.

advertentie
advertentie