Afbeelding
Meerpaal

Donderdagmiddag 24 september bingo in Dorpshuys Cothen

19 september 2020 om 16:32 Maatschappelijk

COTHEN Op donderdagmiddag 24 september gaan de bingo balletjes weer rollen in het Dorpshuys van Cothen aan de CB Kentiestraat 2. Na een proef met een bingo in het E&E Gasthuis, durven de vrijwilligers het aan om ook in Cothen bingo te gaan spelen. Daarbij worden de volgende corona maatregelen in acht genomen.

Iedereen, die voldoet aan de gezondheidscheck, is welkom. Deze check is te vinden op de biljarttafel bij binnenkomst.

In dezelfde hal staat er voor u desinfectie handgel klaar. 

Alvorens u naar uw bingo plek gaat worden uw gegevens genoteerd. Dit in verband met de verplichting voor de horeca ondernemingen wie er aanwezig is op welke datum.

In verband met het coronavirus is er gekozen voor een veilige vaste zaalindeling. De vrijwilliger wijst u een vaste plek toe in de zaal, op 1,5 m gepaste afstand van de volgende bingo speler.

Ook het spel verloopt coronaproof. Heeft u bingo, dan komt de vrijwilliger naar u toe om deze te checken. En de prijsjes worden naar u toe gereden op een rolkar, die de vrijwilliger vervolgens voor u van de kar af pakt.

De bingo start om 15 uur. De kosten per plankje voor 4 rondes zijn 4 euro. Vanaf 14.30 uur kunt u de zaal binnenlopen. 

Vind u het leuk om aansluitend een hapje te eten (kosten 8 euro) dan moet u zich hier vooraf voor opgeven. Dat dient u telefonisch uiterlijk maandag 21 september 12 uur te doen bij Krista Hintenaus-Kramer (06-57220288).

Contactpersonen voor de bingo zijn Jeanne Lenssinck en Greet van Dijk, te bereiken via Binding (0343-473075)

De volgende bingomiddag is op 19 november.

advertentie
advertentie