Gerrie ter Horst, al 25 jaar een betrokken vrijwilliger
Gerrie ter Horst, al 25 jaar een betrokken vrijwilliger Janny van Eldik

Een gouden speldje

Maatschappelijk

COTHEN Op donderdagavond 20-02-2020 hield De Zonnebloem Cothen/Langbroek een Algemene Ledenvergadering voor de vrijwilligers.

Na het bespreken van de uitgebreide agenda werd Gerrie van der Horst in het zonnetje gezet, omdat zij al 25 jaar vrijwilliger is bij De Zonnebloem. Zij was helemaal verrast!

In februari 1995 begon zij als waarnemend hoofd bezoekwerk, maar al gauw werd zij hoofd bezoekwerk. Dat heeft zij tot eind maart 2003 gedaan.

Na een korte break werd zij hoofd activiteiten en in de periode tot 2017 organiseerde zij tal van activiteiten voor de Zonnebloemgasten, zoals het Sinterklaasfeest in samenwerking met het SWOC. En nu het SWOC niet meer bestaat, heeft De Zonnebloem de hele organisatie van het Sinterklaasfeest overgenomen.

Gerrie is nog steeds actief als vrijwilliger, want naast kleinschalige activiteiten, neemt zij ook de organisatie van het wafels bakken voor haar rekening. En van de opbrengst hieruit kunnen weer veel activiteiten worden georganiseerd, waarbij de kosten voor de gasten laag blijven. Het bestuur hoopt, dat zij dit nog een tijdje kan blijven doen!

Gerrie van der Horst krijgt een gouden speld uitgereikt
advertentie