Kick off WE MATCH

15 januari 2020 om 12:15 Maatschappelijk

WIJK BIJ DUURSTEDE Buddy's gezocht voor project WE Match. WE Match is een participatieprogramma dat vrouwelijke nieuwkomers traint en coacht bij het zoeken en vinden van (vrijwilligers)werk, studie en zelfontwikkeling. We∞Match is een professioneel en persoonlijk ontwikkeltraject, waarbij cultuur wordt ingezet als middel. Deelnemers worden gekoppeld aan een buddy, dat is een inwoner uit de woonplaats, die hen gedurende het traject helpt om de gestelde doelen te behalen.

In januari start een nieuw traject van WE Match in Wijk bij Duurstede. Wij zijn op zoek naar inwoners uit de gemeente die zich gedurende een dagdeel in de week willen inzetten voor deze nieuwe bewoners. Wil jij nieuwkomers in je eigen gemeente welkom heten, leren kennen en hen helpen om hun weg te vinden op het gebied van werk?Heb jij vier uur per week tijd en lijkt het je leuk om die, gedurende een half jaar, te besteden aan dit leuke en belangrijke project? Dan zoeken we jou! Wil je meer informatie of je aanmelden? Kijk dan op www.we-match.nl, mail naar wematch@stichting-binding.nl, of bel naar 06-51356609.

KICK OFF WE MATCH Graag nodigen we je van harte uit om met ons dit project feestelijk te openen op onze Kick Off. Maak kennis met ons project, onze deelnemers en elkaar. Gemeente Wijk bij Duurstede, zijn jullie klaar om de verbinding aan te gaan?! Alle belangstellenden zijn van harte welkom op: 23 januari van 16.00 tot 18.00 uur In het Gemeentehuis Wijk bij Duurstede (Raadzaal) op de Karel de Grotestraat 30. Meld je aan via wematch@stichting-binding.nl

advertentie
advertentie