Themabijeenkomst Birkaflat: “Kom op voor jezelf!”

10 april 2024 om 12:17 Maatschappelijk Deel je nieuws

Wijk bij Duurstede Op donderdag 18 april a.s. organiseren zorgorganisatie Jayda CC en Boerderij de Toekomst een themabijeenkomst voor inwoners van Wijk bij Duurstede. Deze middag – die plaatsvindt in Buurthuis Heul Gezellig – zal in het teken staan van grenzen herkennen en aangeven. Tegelijkertijd is het een mooie gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten uit de eigen gemeente.  

 

Omgaan met grenzen is een belangrijke vaardigheid, maar dit kan een hele uitdaging zijn. Voordat je grenzen kan stellen, moet je eerst je eigen grenzen leren kennen. Vanuit daar kan je leren om op te komen voor je eigen grenzen. Door je grenzen aan te geven, kom je op voor jezelf. Maar hoe doe je dat dan? 

Tijdens deze themabijeenkomst gaan we in gesprek over onze grenzen en welke signalen er zijn als je over je grens gaat. Het wordt een middag waarin je mag ervaren hoe jij je grenzen bewaakt (of niet) en krijg je handvatten hoe je jezelf hierin kunt versterken.  

Wil jij hier meer over weten en leren om (nog meer) op te komen voor jezelf? Kom dan naar deze leerzame bijeenkomst en neem gerust iemand mee! Jij/jullie zijn van harte welkom bij de themabijeenkomst op donderdag 18 april van 14:30 – 16:30 uur in Buurthuis Heul Gezellig (Birkastraat 25 in Wijk bij Duurstede).   

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met Maaike of Jeanet, de netwerk- en zorgregisseurs van Jayda CC/Boerderij de Toekomst, via NZRWijk@jayda-cc.nl of 06-25168697. Vind je het lastig om de eerste stap te zetten, laat het Maaike en Jeanet dan ook weten. Dan kijken we samen wat prettig voor je is.    

advertentie
advertentie