Afbeelding
SOK-kamp

SOKkamp had een fantastische week

Evenementen

WIJK BIJ DUURSTEDE Afgelopen zaterdag is men weer met 51 kinderen teruggekeerd vanuit Ermelo waar het Sokkamp dit jaar plaatsvond. Dit jaar stond de kampweek in het teken van dino’s. De kinderen maakten kennis met Argi Jones die samen met zijn huisdier, Truus T-Rex en haar eieren, per ongeluk door de tijd was gereisd. Hij was alleen zijn huisdier en haar eieren kwijt en moest vrijdag voor 16.00 uur terug omdat hij anders voor altijd in deze tijd zou blijven. De kinderen hebben de hele week hun best gedaan om Argi te helpen en zo konden Argi, Truus T-rex, haar baby en nog 3 eieren op tijd terug.
Maar er stond meer op het programma dit jaar. Dinsdag werden er speurtochten gedaan door het dorp, woensdag ging een deel van de groep naar het Dinoland in Zwolle en het andere deel naar Bosbad Putten, donderdag brachten we lekker in het bos door en de vrijdag stond in het teken van water, water, water.

,,Wat een fantastische week hebben wij gehad. Wij hebben genoten en hopen uw kinderen volgend jaar weer terug te zien!”, aldus de leiding van het kamp.

Mocht u nog spullen missen dan kan u contact opnemen met Manon Luiten: 06-30464830. Sokkamp 2023 is van maandag 7 augustus t/m zaterdag 12 augustus.

advertentie
advertentie