Afbeelding
Circus Bossle - Jans Schulting

Circus Bossle komt naar Wijk bij Duurstede

Evenementen

WIJK BIJ DUURSTEDE De beroemde Duitse circusfamilie Bossle reist al jaren met hun succesvolle familiecircus door Nederland. Van vrijdag 8 tot en met zondag 17 juli strijkt het circus neer in Wijk bij Duurstede. De grote circustent wordt opgebouwd op het evenemententerrein aan de Hordenweg.

Wie de circustent betreedt, zal denken dat de tijd er heeft stil gestaan. Het publiek waant zich in een nostalgische wereld vol rood pluche en klatergoud. Circus Bossle is vintage, kitsch, kneuterig, kunstig en daardoor vrolijk en gezellig. Het circus zoekt interactie met het publiek in een ongedwongen huiskamersfeer waardoor iedere bezoeker, jong of oud, zich thuis en betrokken voelt.

Het circus presenteert een vernieuwde show van bijna twee uur. De show bevat natuurlijk wel alle klassieke elementen, waaronder; vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns. Natuurlijk ontbreken ook de optredens van de dieren niet. Zo passeren onder andere paarden, honden, lama’s en kamelen de revue.

De voorstellingen beginnen op vrijdag 8 juli om 19:00 uur, zaterdag 9 juli om 15:00 en 19:00 uur, zondag 10 juli om 15:00 uur, woensdag 13 juli om 15:00 uur, vrijdag 15 juli om 19:00 uur, zaterdag 16 juli om 15:00 uur en de laatste voorstelling op zondag 17 juli om 11:00 uur.

Kaarten zijn enkel verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De voorverkoop is op voorstellingsdagen van 10:00 tot 11:00 uur. De kassa is tevens geopend vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling, mits de kaarten niet al zijn uitverkocht in de voorverkoop. Aan de circuskassa kan enkel contant betaald worden, pinnen is niet mogelijk. Meer informatie op de Facebookpagina van het circus www.facebook.com/circusbossle

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie