Afbeelding
Hans Kool

15de editie van Bunniks Mooiste komt eraan

Evenementen

BUNNIK Op zaterdag 3 september vindt alweer de 15e editie van de hardloopwedstrijd Bunniks Mooiste plaats. ,,Een extra feestelijke editie met meer muziek, de snelste straat prijs, en veel gezelligheid op het plein. Ook kunnen volwassen deelnemers een jubileum hardloop T-shirt bestellen”, laat de organisatie Loopgroep Bunnik weten.

De inschrijving gaat open op 1 juni. Ga naar www.bunniksmooiste.nl en schrijf je in! Let op: ook dit jaar kun je je alleen online inschrijven tot en met 2 september 18.00 uur. Er is geen na-inschrijving op de dag zelf.

ONDERDELEN ,,Voor kinderen organiseren we de IJskluis kinderloop met twee afstanden: 1 of 2 kilometer. Volwassenen, al vanaf 13 jaar, kunnen 6 of 12 kilometer lopen. Tijdens de 6 kilometer wordt ook de BAM teamloop gelopen. Loop met een team van minimaal 3 en maximaal 5 personen, ieder zo snel mogelijk”, aldus de organisatie.

,,Nieuw dit jaar is ‘De snelste straat van de gemeente Bunnik’. Geef je op met je straatnaam als teamnaam en win een leuk bord voor je straat. Uiteraard kunnen alleen inwoners van de gemeente Bunnik hieraan meedoen en moet je in de straat wonen waarvoor je meedoet! Dit jaar hebben we ook een prijs voor het ludiekst geklede team dat meedoet aan de BAM teamloop.”

Het programma van Bunniks Mooiste begint om 16.30 uur met de warming-up voor de kinderloop.

VRIJWILLIGERS Bunniks Mooiste draait geheel op vrijwilligers. Wil je graag helpen voor, tijdens of na het evenement, stuur dan een mail naar vrijwilligers@bunniksmooiste.nl. ,,Ook kunnen we versterking gebruiken in ons organiserend team.” Interesse? Stuur een email naar info@bunniksmooiste.nl.

Bunniks Mooiste wordt georganiseerd door Loopgroep Bunnik met medewerking van diverse partijen waaronder de gemeente Bunnik. Het parcours voert onder meer door de landgoederen Rhijnauwen en Amelisweerd. De deelnemers komen daarbij uit het vrijwel het gehele land.

Alle actuele informatie over de loop, inschrijven, parcours, afstanden en jubileum activiteiten is te vinden op www.bunniksmooiste.nl.

Afbeelding
Afbeelding
advertentie