De Hinkerstraat kleurt oranje
De Hinkerstraat kleurt oranje Ali van Vemde

De Hinkerstraat in Cothen staat met 1-0 voor

6 juni 2021 om 13:07 Evenementen

COTHEN Voor het eerst in zeven jaar doet het Nederlands voetbalelftal bij de mannen weer eens mee aan een groot eindtoernooi. Op 11 juni start het Europees kampioenschap! De Hinkerstraat is er helemaal klaar voor. De afgelopen week werd met elkaar de straat versierd en kleurt nu oranje! Zij zijn er klaar voor.

door Ali van Vemde

Drie avonden lang staan ze om 19.00 uur staan ze paraat, de bewoners van de Hinkerstraat. Eerst gezamenlijk een kopje koffie en dan aan het werk. De ladders staan klaar en de vlaggetjes worden uitgerold. Iedereen helpt mee! „Heel erg leuk om dit samen te mogen doen,” zegt één van de bewoners. „Pas geleden zijn er nieuwe mensen in de straat komen wonen, die heb ik nu voor het eerst gesproken.” De sfeer is bijzonder gezellig, door dit samen te doen heeft de Hinkerstraat al gescoord. Nu moeten onze mannen het nog gaan waarmaken op het EK.

Nederland speelt op zondag 13 juni om 21.00 uur tegen Oekraïne, op donderdag 17 juni om 21.00 uur tegen Oostenrijk en op maandag 21 juni om 18.00 uur tegen Noord-Macedonië.

Is jouw straat in Langbroek, Cothen of Wijk bij Duurstede ook versierd voor het EK? Stuur de leukste foto’s naar wijksnieuws@bdu.nl

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Iedereen helpt mee
Samen aan de slag
Bijna klaar voor het EK voetbal
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie