Alles over vermoeidheid
Alles over vermoeidheid Stichting Binding

Word jij ook zo moe van dat herstel? Informatiebijeenkomst over vermoeidheid bij/na kanker

7 juni 2022 om 09:13 Activiteiten

WIJK BIJ DUURSTEDE Kanker kan veel gevolgen hebben; ook voor je gevoel en je functioneren in het dagelijkse leven. Vermoeidheid is een veel voorkomend verschijnsel. De impact op het dagelijks leven kan tijdelijk of langduriger van aard zijn. Ook zijn er verschillende vormen van vermoeidheid en spelen fasen van ziekte en herstel vaak een rol.

Meer inzicht in het fenomeen vermoeidheid en kennis hoe je ermee om kunt gaan, helpt vaak bij de beleving van de vermoeidheid. Wil je meer weten of heb je vragen over dit onderwerp, kom dan op maandag 13 juni 2022 naar deze bijeenkomst tijdens het KNKR Café, (een ontmoetingsplek voor (ex)kankerpatiënten, naasten, kinderen en nabestaanden).


Tijdens deze bijeenkomst zullen medewerkers van fysiotherapie Weustink aanwezig zijn. Oefen- en slaaptherapeut Paul Emons, ergotherapeut Herma Nieuwschepen en oncologiefysiotherapeut Marie-Rose van Lieshout beantwoorden graag jouw vragen.

De informatiebijeenkomst vindt plaats tijdens het KNKR Café in Inloophuis Heul Gezellig:

  • maandag 13 juni (let op: i.v.m. pinksteren dit keer NIET de 1e maandag van de maand)
  • openingstijden KNKR Café: van 14.00 tot 16.00 uur
  • informatiebijeenkomst over vermoeidheid start om 14.30 uur (tot circa 15.15 uur)
  • Birkastraat 25 te Wijk bij Duurstede

Zowel voor als na de informatiebijeenkomst is het KNKR Café gewoon open voor een praatje en een luisterend oor. Je bent dus van harte welkom bij de informatiebijeenkomst en/of voor de vrije inloop van het KNKR Café! Voor koffie/thee en iets lekker wordt gezorgd. Er zijn geen kosten aan het bezoeken van het café verbonden. We hopen je te gaan ontmoeten! 

Voor vragen of meer informatie: knkrcafe@gmail.com https://www.facebook.com/KNKRCafe

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie