Afbeelding
Repaircafé

In maart weer een digitaal Repaircafé

16 maart 2021 om 10:57 Activiteiten

WIJK BIJ DUURSTEDE Helaas helaas! Het Repaircafé is in maart alleen online: repaircafewijkbijduurstede@outlook.com bereikbaar. Meld om welke reparatie het gaat. Een van de vrijwilligers neemt contact met u op en bespreekt wat Repaircafé kan doen.

Maar zaterdag 24 april tussen 12.00 en 14.00 uur hoopt men u weer persoonlijk te ontmoeten. Het Repaircafé bevindt zich in de Karel de Grotestraat 61, in de Wijkse Inloop; dat is de oude bibliotheek. U kunt van tevoren een mail sturen met vragen of om uw probleem uit te leggen.

Ook smartphones en tablets zijn soms te repareren. Het probleem vaak minder ingewikkeld dan het lijkt. In de landelijke Repair Café’s wordt ruim 40 procent van de smartphones en tablets die binnenkomen met succes gerepareerd. In ruim 30 procent van de gevallen krijgt de eigenaar advies of wordt doorgestuurd naar een specialist.

Vijf problemen die het vaakst voorkomen. “Hij doet het niet goed”, “Hij wil niet opladen”, “Hij raakt snel leeg”, “De knoppen werken niet meer”, “Er is drinken overheen gekomen”. Voor uitleg bij bovenstaande problemen kunt u ook kijken op: https://www.repaircafe.org/smartphone-of-tablet-kapot-repair-cafe-repareert/.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie