Jongerenwerk, cultuurcoach en buurtsportcoach werken samen
Jongerenwerk, cultuurcoach en buurtsportcoach werken samen Ali van Vemde

Oproep aan kinderen en jongeren voor actie in ‘t Zonnetje

Activiteiten

WIJK BIJ DUURSTEDE Corona houdt ons allen al een hele tijd bezig, veel berichten in het nieuws, het maakt ons niet vrolijker.

Het Jongerenwerk van Stichting Binding, de Cultuurcoach van Bibliotheek Z-O-U-T en de Buurtsportcoach van Stichting Wijksport werken in deze bijzondere tijden intensief samen onder de noemer Buurt Sport & Cultuur. Wekelijks organiseren zij activiteiten voor kinderen en jongeren uit Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek. Om wat positiviteit te brengen in deze donkere tijden, komen ze met de actie 'In 't Zonnetje'.

Kinderen en jongeren tussen de 8 en 23 jaar krijgen de unieke kans om iemand in het zonnetje te zetten! Zij worden opgeroepen een filmpje van maximaal 20 seconden op te nemen waarin ze iemand in het zonnetje zetten, willen bedanken of de liefde willen betuigen. Dit filmpje mag worden gestuurd naar een van de initiatiefnemers en wordt door professioneel filmmaker Huub Bakker ge-edit waarna ze deze weer terug ontvangen. Deze korte video kunnen ze op Valentijnsdag delen met degene die zij in het zonnetje willen zetten, met de hashtag #inhetzonnetje.

Uit alle inzendingen worden vier filmpjes gekozen, zij maken kans op een speciale Valentijns verrassing voor twee personen.

Inzendingen kunnen worden gedaan naar: 06 34263864 Eno, jongerenwerk; 06 19284055 Ytsje, jongerenwerk, 06 12894613 Bo, cultuurcoach en 06 37472979 Luc, buurtsportcoach. Vermeld bij je inzending je naam, leeftijd en of je uit Cothen, Langbroek of Wijk bij Duurstede komt.

advertentie