Bridgen voor Hospice Duurstede
Bridgen voor Hospice Duurstede Inner Wheel

Bridgen voor Hospice Duurstede

12 februari 2024 om 13:24 Activiteiten

WIJK BIJ DUURSTEDE Na het succes van afgelopen jaar organiseert Inner Wheel Doorn ook dit jaar in samenwerking met bridge club Larsheim een bridgedrive in Sport- en Cultuurcentrum de Binder, Hoflaan 29 in Leersum.Dit gebeurt op zaterdag 2 maart. Inner Wheel Doorn is onderdeel van een internationale organisatie van vrouwen die lief en leed delen en zich inzetten voor maatschappelijke doelen.

De opbrengst van dit bridgetoernooi komt geheel ten goede aan Hospice Duurstede, de kleinschalige huiselijke hospice voor personen die thuis niet kunnen sterven. De gasten worden bijgestaan door deskundige begeleiders en een groep van ruim 60 betrokken vrijwilligers. De hospice is gevestigd aan de Karel de Grotestraat 53 in Wijk bij Duurstede.

De deelnemers spelen die middag 24 spellen en er wordt gezorgd voor koffie/thee, een hartig hapje na afloop en gezellige prijzen! Via Rik de Gier zijn ook de Wijkse bridgeclubs geïnformeerd over de bridgedrive

Welkom vanaf 13.00 uur. Start bridgedrive is om 13.30 uur. Aanmelden, of meer inlichtingen nodig? Dat kan onder vermelding van uw naam en NBB-nr via iiwdoorn@gmail.com. De kosten zijn € 37,50 per paar. U kunt het bedrag overmaken op rekening NL55 INGB 0009 6763 32 ten name van Inner Wheel Doorn o.v.v. bridgedrive 2024. Na ontvangst van het inschrijfgeld is de aanmelding definitief.

Bridgen voor Hospice Duurstede
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie