Debuutroman ‘Ontstemmen’ van Mauke Vink uit Wijk bij Duurstede

16 november 2022 om 09:32 Achtergrond Rozemarijn Raaijmakers
De debuutroman van Mauke Vink
De debuutroman van Mauke Vink

WIJK BIJ DUURSTEDE Schrijven vond Mauke Vink altijd al leuk. In coronatijd schreef ze daarom een verhaal, absoluut niet met de intentie om dit in boekvorm uit te brengen. Totdat ze het aan een vriendin liet lezen die haar aanraadde het naar een uitgever te sturen. Nu, enkele maanden later, is het boek ‘Ontstemmen’ er en verkrijgbaar bij Uitgeverij Boekscout. Schrijven doet ze naast haar werk als leerkracht op de basisschool. Lange tijd werkte ze in Houten.

„Mijn hele leven hou ik al van schrijven, op school schreef ik al graag opstellen,” vertelt Mauke in haar gezellige woonkamer. De hond komt een knuffel halen, een van de twee katten ligt tevreden op de bank. Dat het schrijven zou leiden tot een boek, dat had ze echt niet verwacht. „Ik heb nooit het plan gehad om een boek te schrijven. Omdat er d..

Mis niks, lees alles van Wijk bij Duurstede


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Wijk bij Duurstede en omliggende plaatsen met Wijks Nieuws. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Wijks Nieuws lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Wijk bij Duurstede.

PREMIUM
Afbeelding
Overig Steeds meer gemeenten harken grof parkeergeld binnen
PREMIUM
Afbeelding
Kunst Marijn Claes uit Houten speelt in een topstuk met een sterrencast in Theater Aan de Slinger
PREMIUM
Afbeelding
Achtergrond Jacco Merkens uit Werkhoven wil zijn fruitteeltbedrijf niet meer laten groeien, maar kwalitatief klaarmaken voor de toekomst
PREMIUM
Afbeelding
Overig Sint rijdt ook in Wijk stilletjes aan heel wat huisjes voorbij
PREMIUM
Afbeelding
Historie Landgoederen en kastelen, het tweede deel van magazine De Kromme Rijn vertelt
PREMIUM
Afbeelding
Mensen Dominee Arie Huijser: ‘Dood van Maarten sloeg een gat in mijn hart’