Een auto raakte van de dijk
Een auto raakte van de dijk Koen Laureij

Auto van de Lekdijk geraakt

Ongeval

HOUTEN / WIJK BIJ DUURSTEDE Hulpdiensten zijn vanmorgen in grote getale uitgerukt voor een melding van een auto te water op de Lekdijk tussen Schalkwijk en Wijk bij Duurstede. Ter plaatse troffen de hulpdiensten inderdaad een auto in een slootje naast de dijk, maar die bleek zondag al van de dijk te zijn geraakt. Er werd dan ook niemand meer bij de auto aangetroffen.

De brandweer van Schalkwijk en Wijk bij Duurstede gingen samen met de politie en een ambulance ter plaatse. Zelfs een traumahelikopter zette koers richting Schalkwijk, maar die kon omkeren toen bleek dat er geen slachtoffers waren.


Om te voorkomen dat passanten op de dijk opnieuw alarm zouden slaan had de politie zondag al politielinten om de auto gehangen. Toch werd vanmorgen opnieuw alarm geslagen, omdat een melder de auto naast de weg zag liggen.
Volgens de politie raakte de auto dus zondag al van de weg en is het nu de verantwoordelijkheid van de eigenaar om de auto te bergen. Voor zover bekend raakte gisteren niemand gewond bij het ongeluk.

Een auto raakte van de dijk
Een auto raakte van de dijk
advertentie
advertentie