Storage Share - Wijk bij Duurstede
Storage Share - Wijk bij Duurstede Tom de Keijzer

Self-storage in Wijk bij Duurstede aan de Molenvliet 9

Nieuws Deel je nieuws

Kantoren Molenvliet 9 krijgen tweede leven als self-storage units

 

WIJK BIJ DUURSTEDE – Het opslagplatform Storage Share, verhuurt in Wijk bij Duurstede circa 500m2 (voormalige) kantoorruimte als opslagruimte voor inboedels en inventarissen. Het gaat om de kantoren van transportbedrijf Gerrit van Beek aan de Molenvliet 9. De leegstand behoort daarmee binnenkort tot het verleden.

 

Storage Share is gespecialiseerd in de verhuur van leegstaand vastgoed als opslagruimte. De vraag naar opslagruimte voor zowel particulieren als bedrijven neemt toe, onder meer door krapte op de woningmarkt. Tegelijkertijd staan kantoren steeds vaker leeg.

Vanaf juli 2020 kan via het platform van Storage Share ook in Wijk bij Duurstede opslagruimte gehuurd worden. Er zijn opslagunits in verschillende maten beschikbaar.

 

Veertigste locatie in Nederland

Tom de Keijzer van Storage Share verwacht dat de ruimte snel gevuld zal zijn. "Wij zien dat de vraag naar opslagruimte zich niet langer beperkt tot de grote en middelgrote steden, maar dat ook in de meer landelijke gebieden behoefte is aan kwalitatieve en betaalbare opslagruimte voor de opslag van inboedels en inventarissen. Deze locatie is onze 7e locatie in Provincie Utrecht en sluit dan ook uitstekend aan bij onze ambitie naar een landelijk dekkend netwerk." 

advertentie
advertentie